Firkantet skab

Husets entreskab skal give et ryddeligt indtryk. Dette kan dog være en udfordring, når den skal gemme hele familiens overtøj, sko, støvler, cykelhjelme m.m. af vejen. Desuden skal entreen som oftest også rumme plads til gæsters overtøj.

 

Du kan vælge at få fyldningsdøre og/eller spejldøre i dit firkantede skab. Spejldøre har det praktiske formål, at du kan spejle dig i dem og rette beklædning og hår til, inden du træder ind i eller forlader huset. Desuden øger spejldøre indtrykket af rummets størrelse, hvilket er en fordel specielt ved smalle entréer. Du kan vælge at blande en eller to spejldøre med andre dørtyper, så spejlvirkningen ikke bliver for dominerende. Det kan for eksempel være fyldningsdøre, som både leveres som hængslede låger og som skydedøre. De passer fint til det klassiske hjem.

En lille detalje med stor virkning: Forsynes dørene med softluk, fås en blid lukkefunktion – også når du i travlhed smækker med dørene. Softluk kan monteres både på skydedøre og hængslede låger.

Separate bøjleafsnit til jakker (korte) og frakker (længere) øger udnyttelsesgraden af skabet. Skal der være plads til børneovertøj kan du ”klemme” højden og for eksempel få plads til ekstra hyldeplads. Husk dog at børnene vokser med tiden, så løsningen bør forberedes for ændring til voksenstørrelse.

Sko stilles bedst på skoudtræk, hvor der kan være to rækker skråtstillede sko. Støvler hænges op i klemmer,så de ikke står og vælter imellem hinanden.

 

Ønsker du rådgivning og et prisoverslag, vil vi anbefale, at du booker et møde. Læs mere om mødebooking under BESØG OS.

Back to top button