Rengøring

I den store lejlighed eller det store hus opbevares rengøringsartikler og -udstyr typisk i bryggerset, men er der økonomiseret med arealet, er det ofte nødvendigt at finde plads i hjemmets skabe. I alle tilfælde fås tilbehør, som gør opbevaringen overskuelig og ryddelig.

Du kan få monteret et komplet stativ til støvsuger, tilbehør, kost og gulvskrubbe, som kan trækkes ud, så det er nemt at komme til. En slangeholder til at skrue på væggen suppleret med et par små kurve er en enklere, men stadig fin løsning på udfordringen med at styre støvsugerslangen.

Rengøringsmidler får normalt plads på hylder oven over. Højden mellem hylderne skal tage hensyn til, at visse plastflasker er ganske høje.

I forbindelse med rengøringsartiklerne kan du anbringe hjemmets strygebrædt. Du kan vælge, at hænge strygebrædtet op på et par kroge sammen med støvsugertilbehøret, eller du kan give strygebrædtet sin egen lille sektion, som det kan stilles ind i. Endeligt kan du få et fastmonteret strygebrædt, som kan svinges ud, når det skal bruges.

 

Ønsker du rådgivning og et prisoverslag, vil vi anbefale, at du booker et møde. Læs mere om mødebooking under BESØG OS.

Back to top button