Sammenlagt tøj

Ikke alt tøj egner sig til bøjler. Sweaters, T-shirts, trøjer og linned har godt af at ligge på hylder eller i skuffer.

Det er praktisk med skuffer fra 1 meter i højden og nedefter, så du kan se indholdet ovenfra, og så su slipper for at bukke dig for dybt ned. I se-højde fra en meter og op-efter er det mest praktisk med hylder, hvor du kan se indholdet.

Du skal sørge for at inddele dit skab, så sektionerne er afstemt efter det sammenlagte tøj. Her er det en fordel at tage højde for, at bluser, T-shirts og lignende typisk fylder 25-30 cm i bredden, mens kraftige sweaters typisk fylder 40 cm i bredden. En anden mulighed er at lægge flere stabler tøj ved siden af hinanden, hvorved sektionsbredder på 55 og 75 cm også vil være velegnede. I den forbindelse kan hylderne opdeles i kuber, så du får en klar adskillelse mellem stablerne af tøj.

Højden mellem hylderne skal afstemmes efter den højde, du normalt stabler tøjet i, men det er vigtigt at holde for øje, at for stor højde giver unødig spildplads. 25-30 cm er typisk en velegnet højde mellem hylder.

Har du ekstra dybde på hylderne (mere end 60 cm), er det praktisk at forsyne hylderne med udtræk, så du har mulighed for at se det, der ligger bagerst. Her er også lukkede skuffer velegnede til tøj og ting, der ikke kan lægges regulært sammen. Lukkede skuffer fås i alle mål med traditionelle rulleløb eller lækkert softluk.

Endeligt kan du få gitterskuffer og trådkurve til opbevaring af dit tøj. Det har den fordel, at du kan se indholdet udefra. Gitterskufferne kan både fås til faste mål eller til variabel tilpasning, og du kan vælge mellem rulleløb eller softluk. Trådkurve er praktiske til tøj, hvor udseendet ikke har den store betydning. Det kan for eksempel være arbejdstøj, sportstøj, undertøj, strømper og andet ikke-sart tøj, som kan tåle at mønstret i bunden af trådkurven sætter mærker i tøjet. Trådkurve desuden fås i ekstra højde, hvorved de er specielt egnede som vasketøjskurve: Du kan for eksempel vælge at så flere mindre vasketøjs-trådkurve, så du kan sortere tøjet, allerede når du smider det til vask.

 

Ønsker du rådgivning og et prisoverslag, vil vi anbefale, at du booker et møde. Læs mere om mødebooking under BESØG OS.

Back to top button