Sko og støvler

Det er behageligt, når al fodtøj er gemt væk i et skab i entre eller soveværelse, så det ikke flyder på gulvet til fare og ulempe for trafikken. Men hvordan opbevarer du det, så det er nemt at finde det, du lige står og skal bruge?

Nogle mennesker foretrækker at opbevare sine pæne sko i de oprindelige kasser. Det har den umiddelbare fordel, at de fylder mindst muligt og kan stables på almindelige hylder. Ulempen er, at det kræver en god hukommelse at huske, præcist hvordan kassen til hvert enkelt par sko ser ud.

Det perfekte overblik opnås ved at stille skoene side om side enten på en skohylde eller på en speciel skoholder til vægmontage. Ved normal skabsdybde er det i begge tilfælde en god idé at montere udtræk på skoholderne, så du kan sætte dine sko i to rækker og få den bedste pladsudnyttelse og samtidigt kan finde det par sko, du søger.

Skohylderne har den fordel, at skoene ikke drysser ned i hinanden. Derfor bør de vælges til sko, der bruges ofte.

Stående støvler fylder ganske meget, og nogle typer vælter omkuld. Derfor er det praktisk at hænge støvlerne på en bøjlestang ved hjælp af specielle støvleklemmer. Det er muligt at udnytte pladsen bedre ved at hænge dem forskudt i flere rækker.

 

Ønsker du rådgivning og et prisoverslag, vil vi anbefale, at du booker et møde. Læs mere om mødebooking under BESØG OS.

Back to top button