Diskret

I mindre lejligheder har du typisk brug for at supplere den sparsomme garderobeplads med ekstra plads til opbevaring af tøj, dokumenter, rengøringsartikler og lignende. Her er det vigtigt, at skabet falder naturligt ind i miljøet og bidrager positivt til stemningen.

Enkle, minimalistiske døre uden metalrammer understøtter diskretionen. Ved hængslede låger kan du montere push-to-open lukketøj, hvorved du undgår greb og får en ren overflade uden fremspringende detaljer.

Farvevalget er vigtigt for indtrykket. Mørke overflader kræver store, lyse rum for ikke at virke dominerende og tunge. Ved mindre lokaler bør du holde dig til lyse overflader – måske helt over i hvidt eller forskellige toner i hvidt svarende til det indtryk, du ønsker. Du kan også vælge træfarvede eller malede døre – både skydedøre og hængslede låger. Du har derfor alle muligheder for at sammensætte de farver, der passer perfekt til den stil, du ønsker. Du kan sågar spille med kontrastfarver, hvis du ønsker en frisk stil.

Indbyggede skabe kan bruges til opdeling af store rum, for eksempel i en opholdsafdeling og spiseafdeling. De kan bygges gennemgående, så du kan komme til indholdet fra begge sider, de kan være ensidige med oplukkelige låger på den ene side og blindlåger på den anden side, eller de kan være tosidige stående ryg-mod-ryg.

Matchende interiør, reoler, kommoder og vægskabe kan leveres efter ønske. Her er de samme muligheder for farvekompositioner, som ved skabene. Skufferne kan leveres enten med greb eller med grebsfri push-to-open funktion.

 

Ønsker du rådgivning og et prisoverslag, vil vi anbefale, at du booker et møde. Læs mere om mødebooking under BESØG OS.

Back to top button