Kontor

Det er behageligt at have hjemmekontoret lige ved hånden, for så behøver du ikke at isolere dig fra resten af familien i et separat lokale. Men lige så rart er det at kunne lukke for kontoret på en enkelt måde, så hele lokalet ikke virker som et kontor. Typisk vil der være en del installationer og dokumentopbevaring, som ikke virker specielt ryddeligt, når de står fremme til fri beskuelse.

Løsningen er at bygge kontoret ind i et skab. Hvad enten det er i stuen eller i et værelse, er det en elegant løsning på et problem, der ellers forstyrrer harmonien i hjemmet.

Printer, fladskærm, PC, scanner – alt kan få sin egen plads i dit kontorskab. Tastatur eller laptop sættes på en praktisk udtrækshylde, så du får god plads til benene.

Korrekt placerede kabelgennemføringer i bordplade og hylder gør, at du slipper af med de fuglereder af ledninger, der ellers samler sig bag apparaterne.

1-3 skuffer, som kan nås fra kontorstolen, er godt at have til småting, skriveredskaber, notesblokke, tilbehør til PC og lignende.

Afhængigt af den totale bredde fungerer løsningen både med skydedøre og hængslede låger. Ved hængslede låger foran PC’en skal du dog være opmærksom på, at lågerne skal kunne svinges helt rundt, idet du ellers kommer til at mangle albueplads.

Hvis der ikke skal være bøjletøj i skabet samtidigt, kan du godt reducere dybden til 45 cm med skydelåger og 40 cm med hængslede låger. Herved får du stadigt plads til A4 brevordnere på hylderne, og du får lidt ekstra gulvplads til rådighed.

 

Ønsker du rådgivning og et prisoverslag, vil vi anbefale, at du booker et møde. Læs mere om mødebooking under BESØG OS.

Back to top button