Reol og kommode

Du får effektiv udnyttelse af pladsen med specialbyggede reoler og kommoder. De kan bygges, så de passer præcis til den forhåndenværende vægplads, og de kan disponeres efter indholdet, så der bliver minimal spildplads.

Du kan vælge fritstående eller indbyggede reoler. Indbyggede reoler tilpasses vægge, gulv og loft og indgår som en integreret del af værelset.

Dele af reolen kan forsynes med hængslede låger, skydelåger eller skuffer til opbevaring af det, du ikke ønsker fremme hele tiden. Barskabet kan således være en integreret del af reolen.

Låger og skuffer kan forsynes med greb eller minimalistisk, grebsfri push-to-open funktion.

I mange danske hjem virker reolen som en udstillingsmontre, der udstiller alt lige fra bøger, pyntegenstande, pokaler, tidsskrifter, billeder og digitale fotorammer m.m. Alle disse dele har forskellige dimensioner, som reolen kan bygges efter samtidigt med, at du kan sikre harmoni i proportionerne.

De moderne fladskærme og kompakte musikanlæg får med deres lille dybde også fint plads i reolen.

Har du behov for et møbel til at stille ting ovenpå samtidigt med, at du har en masse småting, som ønskes gemt væk, er kommoden en god løsning. Her er rumopdelte skuffer ideelle til bestik, tallerkner, servietter til borddækning, som så er lige ved hånden.

Både ved reol og kommode er det en god idé at få monteret kabelgennemføringer og kabelkanaler, så grimme ledningsbundter bliver gemt af vejen.

Materialemæssigt kan du vælge ensfarvede eller træfarvede laminatplader, malede overflader eller overflader i ægte træfinér. Laminatpladerne er meget naturtro og slidstærke. Men det rette naturmiljø opnår du selvfølgeligt med finér.

 

Ønsker du rådgivning og et prisoverslag, vil vi anbefale, at du booker et møde. Læs mere om mødebooking under BESØG OS.

Back to top button