Firkantet væg

Diskrete farver og overflader, som falder ind i rummets helhed, er et sikkert valg. Vælger du træoverflader, er det en god idé at overveje, om du allerede har møbler i træ, og om du vil prøve at matche eller skabe kontrast til stilen. Væggen kan suppleres med enkle kontrastmidler, f.eks. opnår du ved striber i dørene, farvet glas eller mørkt træ et pust af friskhed og humør.

Designer du indretningen efter dit behov, opnår du den bedste udnyttelse af pladsen. Indbygningsskabe giver mest plads fra gulv-til-loft og fra væg-til-væg. Er du ikke den eneste, der skal benytte skabet, kan klædeskabet opdeles, så I får hver jeres afdeling.

Højden under bøjlestængerne tilpasses tøjets længde; kort, 3/4 og langt. Kort bøjletøj kan hænges i to niveauer, så du får plads til dobbelt så meget. Skal der være overtøj i skabet, bør du overveje at separere det fra indendørs tøj af hensyn til afsmitning.

Bredden på eventuelle hylder kan tilpasses det sammenlagt tøjs bredde, så du har 1, 2 og/eller 3 stabler ved siden af hinanden. Desuden giver afstanden mellem hylderne overskuelige stabler af tøj og linned.

Det er praktisk at installere skuffer eller trådkurve nederst i skabet, da de er nemt tilgængelige, uden at du behøver at bukke sig for meget. Skuffer på 16-20 cm i højden anbefales til sammenlagt tøj, mens lavere skuffer bruges til småting, slips, bælter, lingeri, smykker m.m.

Skal der være sko i klædeskabet, er skohylder med udtræk en overskuelig løsning. Skohylder med skråtstillede sko giver plads til dobbelt så mange sko ved normal skabsdybde. Læs mere om løsninger til sko og støvler.

 

Ønsker du rådgivning og et prisoverslag, vil vi anbefale, at du booker et møde. Læs mere om mødebooking under BESØG OS.

Back to top button