Foran skunk

Endeligt den perfekte udnyttelse af pladsen foran skunkvæg. Når du monterer skab her, er det ofte nødvendigt at placere dørene over en meter fra skunkvæggen for at få tilstrækkelig højde. Skabet bliver derved meget dybt, og det er synd ikke at udnytte det hele til skabsplads.

 

 

I stedet for at bruge den ekstra dybde til pulterrum, kan du montere specielt dybe skuffer og udtrækshylder og på den måde udnytte hele pladsen ind til skunkvæggen. Udsvingsbøjlestænger er en anden mulighed. Ved hjælp af dem kan du opdele skabet i en forreste afdeling med bøjletøj, der kan svinges ud. Derved kan du svinge den forreste bøjlestang ud, så du har uhindret adgang til skuffer, hylder og bøjlestang bagerst i sektionen. Udsvingsbøjlestængerne er udført i kraftig stål og klarer derfor vægten af almindeligt tøj.

Ønsker du skuffer eller udtræk, kan de leveres i forskellig højde alt efter behov. Udtrækkene og skufferne er tilpasset den skrå væg, og udtrækkene er meget rummelige og er derfor monteret på specielt kraftige rulleløb (maks.vægt 80-100 kg), så de tåler at blive fyldt op.

 

 

Ønsker du rådgivning og et prisoverslag, vil vi anbefale, at du booker et møde. Læs mere om mødebooking under BESØG OS.

Back to top button