Hjørne

Døre og vinduer kan hindre montage af tilstrækkeligt langt skab. For at opnå den nødvendige størrelse kan det være nødvendigt at ”bøje” skabet om et hjørne.

Hjørneskabe er to rette skabe, der er koblet sammen, og du har alle de muligheder for døre og indretning, som gælder for almindelige firkantede skabe – også ekstra højde og variabel dybde.

Udfordringen ved hjørneskabe er selve hjørnet, som er svært at komme ind i. Monterer du skydedøre foran sit hjørneskab, undgår du en hjørnesøjle, som hindrer adgangen. Den smarte løsning er her at hænge bøjletøj i hjørnet med en kombination af en drejelig og en skydebar bøjlestang. Når du skal have fat i tøjet, der gemmer sig inde i hjørnet, svinger du den forreste bøjlestang ud af skabet. Derefter trækker du bøjlestangen fra hjørnet frem til åbningen. På den måde har du alt tøjet inden for umiddelbar rækkevidde. Funktionen er illustreret på videoen nedenfor.

En billigere løsning, er at bruge almindelige, faste bøjlestænger, men det giver ikke helt samme tilgang til tøjet i hjørnet.

Den ydre indramning vælges ofte i samme farve som den indre, men der er faktisk frit slag for at eksperimentere med farvesammensætningen, idet alle løsninger ordreproduceres efter specifikationer aftalt med kunden. Mørke nuancer giver gerne et eksklusivt indtryk men kan virke tungt og bombastisk i et mindre værelse, derfor kan du vælge en løsning med hvide paneler og mørke rammer. De lyse paneler egner sig godt til mindre værelser, og de mørke rammer bryder strukturen på en frisk og moderne måde.

 

Ønsker du rådgivning og et prisoverslag, vil vi anbefale, at du booker et møde. Læs mere om mødebooking under BESØG OS.

Back to top button