Højt til loft

Har du højt til loftet? Hvorfor så ikke udnytte pladsen til skab hele vejen op? Ingen topplade, hvor der roder med kufferter og kasser, og hvor der samler sig en masse ulækkert støv.

Vælger du hængslede låger, leveres de i højder op til 3 meter. Skydelåger leveres op til 6 meter. Vil du gerne bevare en robust følelse, er 4 meter dog en praktisk maksimum.

Skydelågerne kan blive ganske overvældende i højden. Det modvirkes ved at opdele dem i vandrette felter. Du kan vælge kontrastdekor i striber, også kaldet intarsia. På billederne er det akacie med indlagte striber af eg antracit – en rigtig møbelsnedkerløsning. Alternativt kan du vælge sprosser i aluminium, måske med bånd af farvet glas.

Hvordan når du helt op til toppen i skabet? Mest praktisk er det at montere nedsvingsbøjlestænger så højt som muligt. Det giver plads til ekstra bøjlestang for neden samt sko, skuffer og hyldeplads i nå-højde. Du kan selvfølgelig også vælge at have enkelte hylder for oven til ting, du ikke skal bruge så ofte, som f.eks. juletræspynt.

Brede skuffer i indretningen er både moderne og praktiske. Du kan lægge flere stabler tøj ved siden af hinanden og få et bedre overblik, end du har ved smalle skuffer, og du kan udnytte bredden bedre uden spildplads.

Skufferne kan opdeles, som vist ovenfor, så den øverste skuffe er opdelt til slips, bælter og lignende. Det giver orden og ryddelighed også i småtingene.

Brede hylder giver samme fordele som brede skuffer. Du kan dog vælge at dele hylderne op i kuber for at undgå, at stablerne af tøj vælter over hinanden.

 

 

Ønsker du rådgivning og et prisoverslag, vil vi anbefale, at du booker et møde. Læs mere om mødebooking under BESØG OS.

Back to top button