Indbyggede Skabe

Indbyggede skabe er unikke og bygges specielt til den plads, du har til rådighed. Fordelen ved dette er, at det giver den bedst mulige udnyttelse af pladsen, og at du undgår spildplads i hjørnerne samt skidt over skabene. Skævheder i gulv, loft og vægge samt stuk og paneler udlignes med paslister. Dette giver den bedste funktion af dørene, og du får en flot finish.

På lige vægge bygger vi op ad væggen: Fra gulv-til-loft. Sideafslutningerne kan både laves som frisider og op mod en væg, og det er muligt at bygge garderobeskabe som hjørneskabe, hvis du ikke har tilstrækkeligt med væg til rådighed.

Indbyggede skabe kan også bygges under trapper og til skråvægge.

Dybden kan varieres, hvis det er nødvendigt, eller hvis du ønsker det. Der findes specielle løsninger til skabe med lille dybde såvel som til skabe med større dybde, så pladsen kan udnyttes optimalt uden spildplads.

Specielt fremstillede indbyggede skabe kan både fås med skydedøre og hængslede låger. I begge tilfælde fremstilles lågerne, så de passer til de forhåndenværende mål. Normalt er der frit valg mellem de to løsninger, men ved specielle skrå forhold (som f.eks. under trapper) er det ikke praktisk muligt at anvende skydelåger.

Når du skal have et specialbygget skab, kan du lige så godt udnytte muligheden for at få det, så det passer 100% til dit behov. Derfor er det en god idé først at gøre det helt klart, hvilke ting, der skal være i skabet, og derefter at booke møde med en konsulent, som kan sikre, at løsningen opfylder dine behov. Brug gerne behovsskemaet.

Ønsker du rådgivning og et prisoverslag, vil vi anbefale, at du booker et møde. Læs mere om mødebooking under BESØG OS.

Back to top button