Walk-in

Walk-in er mange kvinders drøm. Med et traditionelt skab med låger har du en tendens til at åbne samme låge og bruge samme område i skabet hele tiden. Der er således en del tøj som glemmes, men som kunne festliggøre hverdagen ved at blive brugt hyppigere.

I en walk-in-garderobe hænger eller ligger tøjet frit fremme, så du altid har et fuldt overblik og nemmere kan at udvælge det, du netop er i humør til at have på.

En walk-in-garderobe kan grundlæggende opdeles i to typer:

  1. Walk-in med faste vægge
  2. Walk-in med søjler

Med faste vægge svarer indretningen til det, der findes i almindelige skabe. Der er en klar opdeling mellem hylderne, og det er enkelt at holde tøjet opdelt. Der kan bruges alt det tilbehør, som findes til almindelige skabe, f.eks. skuffer, trådkurve, skoudtræk, bukseudtræk og bælteudtræk. Desuden kan brede hylder kan opdeles i celler, så de er tilpasset tøjets bredde.

Med søljler får du en mere åben walk-in-garderobe, hvorved du undgår skygger og den lidt indelukkende stemning, som kan opstå ved faste vægge. I en Walk-in-garderobe med søjler har du fuldt overblik over indholdet på kryds og tværs. Denne løsning kræver dog lidt disciplin når du lægger tøjet sammen og lægger det på plads, da du skal sørge for, at tøjet ikke vælter ud over kanterne.

Vælger du at indretningen skal bygges rundt om et hjørne, er udnyttelsen af hjørnerne en udfordring i sig selv. Du skal passe på ikke at lave et skjulested for tøj og ting i hjørnet, som du risikerer at glemme. Der findes dog nogle smarte løsninger på denne udfordring, som beskrives nærmere under her:

Back to top button