Walk-in

Walk-in er mange kvinders drøm. Med et traditionelt skab med låger har du en tendens til at åbne samme låge og bruge samme område i skabet hele tiden. Der er således en del tøj, som du glemmer, men som kunne festliggøre hverdagen ved at blive brugt hyppigere.

I et walk-in-skab hænger/ligger tøjet frit fremme, så du altid har fuldt overblik og nemmere ved at udvælge det, du netop er i humør til at have på.

Walk-in-indretning fås grundlæggende i to typer:

  1.   med faste vægge
  2.   med søjler

Med faste vægge svarer indretningen til det, der findes i almindelige skabe. Der er en klar opdeling mellem hylderne, og det er enkelt at holde tøjet opdelt. Brede hylder kan opdeles i celler tilpasset tøjets bredde, og der kan bruges alt det tilbehør, som findes til almindelige skabe, f.eks. skuffer, trådkurve, skoudtræk, bukseudtræk, bælteudtræk mm.

Faste vægge giver skygger og kan virke lidt indelukkende. Det undgår du ved at bruge løsningen med søjler. Her er fuldt overblik over indholdet på kryds og tværs. Den kræver dog lidt disciplin, når du lægger tøjet sammen og lægger det på plads, da du skal sørge for, at tøjet ikke vælter ud over kanterne.

Vælger du at indretningen skal bygges rundt om et hjørne, er udnyttelsen af hjørnerne en udfordring i sig selv. Du skal passe på ikke at lave et skjulested for tøj og ting i hjørnet, som du risikerer at glemme. Der findes dog nogle smarte løsninger på denne udfordring, som beskrives nærmere under fanen Walk-in:

Back to top button