Påklædningsværelse

Har du pladsen, er et påklædningsværelse den perfekte opbevaringsløsning. Det kræver, at soveværelset er stort nok til, at du kan inddrage en ende til opbevaring, eller at du har et separat værelse, som kan indrettes til formålet. Når børnene flytter hjemmefra, åbner muligheden sig ofte for at drømmen om en walk-in-garderobe kan blive opfyldt.

Typisk undlades det at sætte låger umiddelbart foran skabsindretningen. Det giver for det første fuld frihed til at opbygge indretningen efter egne ønsker og behov, og for det andet har du det perfekte overblik over indholdet.

Har du valgt et rum eller en ende af et rum, som har vinduer, skal du være opmærksom på, at der skal sættes gardiner op, så sollyset skinner direkte på tøjet. Direkte sollys kan nemlig få tøjet til at falme.

Indgangen til påklædningsværelset kan være en almindelig dør, eller en skydedør svarende til dem der kan monteres foran garderobeskabe. Vi har dobbeltsidede skydedøre specielt beregnet til formålet.

I et påklædningsværelse er det næsten altid en udfordring at udnytte hele vægpladsen i hjørnerne. Ting og tøj har det nemlig med at gemme sig væk, når det bliver sat i et hjørne. En af vores praktiske løsninger på dette problem er den smarte Corner-bøjlestang, som kan svinges ud og trækkes frem, så du enkelt kan komme til alt det tøj, der ellers ville være gemt væk i hjørnet.

Har du meget plads til rådighed i påklædningsværelset, er det praktisk med en lav kommode, der er bygget så solid, at det er muligt at sætte sig på den. Derved har du en siddeplads, når du tager strømper og sko på, og ekstra plads i skufferne til sko, lingeri og strømper. Kommoden kan selvfølgeligt bygges, så den matcher resten af garderobeindretningen.

 

Ønsker du rådgivning og et prisoverslag, vil vi anbefale, at du booker et møde. Læs mere om mødebooking under BESØG OS.

Back to top button