Under skråvæg

Et værelse med skråvæg er særdeles godt egnet til walk-in-garderobe. Du får en rigtig god pladsudnyttelse på en måde, der ikke kan opnås med traditionelle skabe. Både de skrå vægge og den lave skunkvæg kommer til deres ret, når du ikke skal tage hensyn til låger.

Hvis du har et lille trangt værelse, er det ideelt at indrette det til walk-in-garderobe. Typisk giver det god garderobeplads til hele husstanden.

I de høje dele af garderobeindretningen er der plads til langt bøjletøj eller kort bøjletøj i to højder. Kortere bøjletøj kan få plads inde under skråvæggen. En anden mulighed er at montere skuffer under skråvæggen, da de er nemmere at komme til uden at komme i for meget karambolage med skråvæggen.

Husk at solen ikke må skinne på tøjet, da tøjet falmer ved direkte sollys. Det er derfor en god idé, hvis du afdækker alle vinduer med et stærkt lysdæmpende gardin – for eksempel kan du få specielle rullegardiner til skrå Velux-vinduer, så gardinet følger vinduet skråt nedad.

I et påklædningsværelse er det næsten altid en udfordring at udnytte hele vægpladsen i hjørnerne. Ting og tøj har det nemlig med at gemme sig væk, når det bliver sat i et hjørne. En af vores praktiske løsninger på dette problem er den smarte Corner-bøjlestang, som kan svinges ud og trækkes frem, så du enkelt kan komme til alt det tøj, der ellers ville være gemt væk i hjørnet.

Du kan med fordel eksperimentere med farvetonen i indretningen og derved skabe et mere eksklusivt udtryk: Selv i små garderober, kan du slippe af sted med at bruge mørke nuancer, fordi der ikke er store fremadrettede flader.

 

Ønsker du rådgivning og et prisoverslag, vil vi anbefale, at du booker et møde. Læs mere om mødebooking under BESØG OS.

Back to top button