– også de skæve

Bøjletøj

En væsentlig del af indholdet i et klædeskab er bøjletøj. Der er nogle grundregler,du bør overholde for at få bedst mulig udnyttelse af skabet. Læs mere.

 

Sammenlagt tøj

Sweaters, T-shirts, trøjer og linned har godt af at ligge på hylder eller i skuffer. Læs mere om, hvordan du bedst udnytter din skabsplads.

 

Sko og støvler

Det er behageligt, at alt fodtøj er gemt væk i et skab i entreen eller soveværelset, så det ikke flyder på gulvet til fare og ulempe for trafikken. Men hvordan kan du bedst opbevare fodtøjet, så det stadig er nemt at finde, når du skal bruge det nu og her? Få svaret her.

 

Slips og bælter

Står du ofte og leder i vildskab, fordi du ikke kan finde det slips eller bælte, der passer til dagens outfit? Så er det sikkert fordi dine slips og bælter ligger tilfældigt og roder hist og pist i dit skab. Det har vi den perfekte løsning på. Læs mere.

 

Rengøring

Rengøringsartikler og -udstyr fylder utrolig meget og er sjældent særligt pænt at kigge på. Med et økonomiseret areal er det derfor ofte nødvendigt at finde plads til dette i hjemmets skabe. Vi har løsningen på, hvordan du udnytter pladsen bedst muligt. Læs mere.

 

Belysning

Lys ved skabet er en god idé, så du ikke skal lede efter tøj og ting i mørke. Se hvilke belysningsmuligheder vi tilbyder her.

 

Spejle

Udnyt vægpladsen og få indbygget et spejl i din skabsløsning. Læs mere om dine muligheder.