Du behøver blot at fortælle os, hvad du har brug for!

Vi har ekspertisen til at klare skabsindretningen og finde frem til løsningerne, der sikrer dig den bedst mulige udnyttelse af pladsen.

Book et personligt møde i vores showroom med vores dygtige designere, så afdækker vi sammen med dig dine behov og udarbejder en designskitse fuldstændig tilpasset din bolig.

Vi er specialister i at tilpasse skræddersyede kvalitetsløsninger med fokus på finish – også til boligens skæve mål.

Vores købsproces sikrer, at du netop får den skabsløsning, du drømmer om

Vi producerer dit skab ved hjælp af et moderne, computerstyret anlæg, hvor forarbejdningen sker under skarp kvalitetskontrol af snedkeruddannet personale.

Vores montører, som bl.a. er uddannet i tilpasning af skabsdele til unøjagtigheder i vægge, gulv og loft, installerer skabet hjemme hos dig.

Så enkelt er det at bestille din skabsløsning:

  1. Benyt vores behovsskemaet til let og enkelt at få et overblik og tag cirkamål af det sted, hvor skabet skal monteres.
  2. Bestil tid i en af vores udstillinger på BESØG OS eller på telefon 70701099 til et personligt møde med en af Nyt Skabs designere, så I kan gennemgå udstillingen og afdække mulighederne.
  3. Sammen designer I skabet, så det opfylder dine ønsker og behov.
  4. Vi kommer dernæst ud i dit hjem, hvor vi noterer detaljer og skæve mål. Derefter integrerer vi dem i den endelige designskitse og i vores tegneprogram.
  5. Vores montører installerer skabet hjemme hos dig.
  6. Dit skab er nu klar til brug.

Book en tid hos Nyt Skab:

Bemærk, at vi ikke opgiver priser på e-mail, før du har været i en af vores udstillinger og dannet dig et indtryk af kvalitet og muligheder!

Back to top button