Medarbejdere

Velkommen til Nyt Skab

Her kan du se kontaktoplysningerne på vores medarbejdere, som altid er behjælpelige, hvis du har nogle spørgsmål. Husk at du skal booke møder på tlf.: 70701099 eller via BESØG OS.

Birkerød

René Pedersen                          
Design og salg
M: 5190 5500
@: rp”at”nytskab.dk
Skype: solevad1976

René har 20 års brancheerfaring og har igennem årene udarbejdet et stort antal kreative og unikke skabsløsninger. Udover at varetage administrative og markedsføringsopgaver udfører René design og projektledelse på kundeopgaver.

Hvidovre

Kenneth Hansen
Design og salg
M: 2231 5501
@: kh”at”nytskab.dk
Skype: kenn1h

Kennet har 10 års erfaring med produktion og montage hos Nyt Skab, inden han for 10 år siden overgik til at designe kundespecifikke løsninger. Med sin løsningsorienterede tilgang varetager Kenneth kontakten med leverandørerne og sikrer en smidig og gennemtænkt produktion og opsætning fra A-Z.

Ayoe Pedersen
Kundeservice, bogholderi
M: 2441 2069
@: ap”at”nytskab.dk
Skype: ayoe.pedersen

Når du ringer til kundeservice, får du fat i Ayoe, som altid er parat til at hjælpe dig. Ayoe har været med lige fra start og varetager samtidig også bogholderi og regnskab.

Nyt Skab – Om os

Vi tilbyder specialfremstillede skabsløsninger, der opfylder netop dit behov og dine ønsker. Vores hovedfokus er hver dag at levere kvalitet både i udformning og opsætning af skabene samt i vores kundeservice.

Nyt Skab blev grundlagt i 2000 som en familieejet virksomhed, hvor to generationer, Torben og René Solevad Pedersen, har deres daglige virke og i dag i partnerskab med Kenneth Hansen.

Uanset om du ønsker en klassisk eller en mere utraditionel løsning, designer vi hvert enkelt skab i tæt samarbejde med dig. Vi gennemgår og demonstrerer detaljerne i hver enkelt løsning, så vi sammen når frem til den løsning, der opfylder dine unikke behov og du ved præcist, hvad du får.

Design, funktionalitet og finish er nøgleparametre i leverancerne og gennemsyrer vores daglige indsats. Vi tager ansvaret for hele processen til det færdige skab er installeret: For at sikre det bedste resultat anvender vi kun fast tilknyttede snedkere til at montere og installere dit nye skab og produktionen foregår hos tæt knyttede samarbejdspartnere, der kender kvalitetskravene i alle detaljer og besidder fleksibiliteten til at opfylde de særlige krav til et-styk-produktion.

Vi ønsker, at du som kunde skal opleve at det er nemt at få et overblik over vores skabsløsninger, så du kan træffe det rigtige valg. Derfor lægger vi vægt på, at det skal være:

    • Nemt, hurtigt og inspirerende at finde den ønskede skabsløsning ved besøg på vores hjemmeside samt eventuelt i vores udstilling
    • De enkelte skabsløsninger vises og beskrives på hjemmesiden med en høj grad af faglige informationer, så du er sikret det rigtige valg
    • Nemt på mail eller tlf. 70701099 at få kontakt med vores kundeservice eller forudbestille tid for et besøg i vores udstilling
    • Nem og smidig installation af skabsløsningen i hjemmet med individuel tilpasning af vores veluddannede montører
    • Salgs- og leveringsbetingelser ved forbrugerkøb iht. Købeloven

Book allerede i dag et personligt møde via BESØG OS med en af vores konsulenter i vores showroom – så du er sikker på at få en tid, der passer dig.

Back to top button