Til kip

Til kip

Et værelse, der går til kip, åbner for mange kreative løsninger. Rigtigt indrettet får du et stort, lyst og luftigt rum, helt renset for klaustrofobiske påvirkninger.

Hvis du, uanset hvor du vil montere dine skabe, kolliderer med skrå vægge, har du to løsningsmuligheder; et skråt skab på en endevæg eller et skunkskab på sidevæggene.

Symmetrien i værelset bevares bedst ved at placere skabet op af en af endevæggene. Til formålet anvendes hængslede låger tilpasset de skrå vægge.

Skabet kan bygges helt til kip, hvilket giver den bedste pladsudnyttelse og en diskret elegance. Du får derved fuld højde i de midterste skabe med plads til dobbelt bøjletøj og lange kjoler med disse løsninger. Du kan også vælge at montere et skab på den ene side af døren.

Er du til det minimalistiske, er hængslede låger ideelle. Skal hjemmet holdes i klassisk stil, er fyldningslåger det rigtige valg. De leveres også i skrå udførelse. Lågerne under skråvæggene forsynes med hængsler, der tillader lågerne at svinge hele vejen rundt. Det gør adgangen nemmere til skabene, selv om loftshøjden er begrænset.

Udvalget af greb er næsten endeløst. I on-line kataloget hos Hafele, kapitel 1, får du næsten alle mulighederne.

Alternativt kan du vælge grebsfri åbning (”push-to-open”). Så bevarer du de glatte, diskrete overflader uden fremspringende greb.

Vælger du at montere dit skab langs med en af skunkvæggene, kan du frit vælge mellem skydedøre eller hængslede låger. Eksempel på dette ses på under FORAN SKUNK. I modsætning til løsningerne ved endevæggene får du her begrænset højde. Til gengæld kan du udnytte ekstra dybde i skabene helt ind til skunkvæggene.

 

Ønsker du rådgivning og et prisoverslag, vil vi anbefale, at du booker et møde. Læs mere om mødebooking under BESØG OS.

Back to top button