Hjørne-walk-in

En walk-in-garderobe behøver ikke optage et helt værelse. Har du et hjørne til overs, kan du få en fin udnyttelse med en hjørne-walk-in.

En af fordelene med walk-in-garderober er, at du er helt frit stillet med hensyn til indretning. I almindelige garderobeskabe bestemmer dørene opdelingen i garderoben, men da walk-in-garderober ikke er med døre direkte foran indretningen, er problemet ikke-eksisterende. Du kan altså opdele indretningen, så den passer præcist til dit behov, hvilket naturligvis giver den bedste udnyttelse af pladsen. En anden fordel er, at en walk-in-garderobe er meget overskuelig. Du skal ikke åbne og lukke låger for at finde frem til, hvor tøjet hænger eller ligger.

Alt indretningstilbehør kan monteres i en walk-in-garderobe. Bøjlestænger til bøjletøj, hylder og skuffer til sammenlagt tøj og linned, skoudtræk, slipseudtræk mm. Desuden kan du vælge at få et aflukket skab med tophængt låge, så det ikke er alt behøver at være offentligt.

På første billede er walk-in-garderoben udført i ”Akacia”, hvilket er en moderne, lys træsort med indslag af grålig årestruktur. Indretningsmæssigt kan du sagtens vælge mørkere overflader i walk-in-garderober – også selv om de er kompakte. Det skyldes, at indretningen ikke er lige så dominerende, som lågerne er på almindelige garderober.

På andet billede vises en løsning, hvor bøjlestængerne i hjørnet er udformet, så hjørnet udnyttes bedst muligt samtidigt med, at det er rimeligt enkelt at komme til det tøj, der hænger bagest i hjørnet. Det kunne også være en mulighed at anvende den specielle Corner-bøjlestang, som gør det enkelt at trække det tøj frem, der gemmer sig i hjørnet.

 

Ønsker du rådgivning og et prisoverslag, vil vi anbefale, at du booker et møde. Læs mere om mødebooking under BESØG OS.

Back to top button