Walk-ins & Garderober

Få en helt unik Garderobe eller et Walk-in

Elsker du systematik og funktionalitet? Så er walk-in skabet lige en løsning for dig. Hos Nytskab laver vi helt unikke skabsløsninger som er specialdesignet til dit hjem.

 

Vi laver specialdesignet garderobeløsninger & Walk-ins

Hør fra vores tidligere kunder:

"Vi mødte en fantastisk service hos Torben i showroom i Birkerød. Der var stor hjælp til de forskellige løsninger vi søgte og vi kunne endda se en meget special løsning i deres showroom som vi ikke fandt andre steder. Meget god nærvær og forståelse for hvad vi ønskede af løsninger. De bedste anbefalinger, Annemarie og Line."

- Line Andersen

"Super flotte skabe. Vi besøgte Nyt Skab i Birkerød, hvor vi i 1,5 time gennemgik de 3 værelser med skråvægge, der skulle laves indbyggede skabe i. René spurgte hele tiden ind til vores behov og kom med forslag til hvordan skabene dække behovet. Opmålingen blev gjort grundigt og skabene står nu virkelig flotte og med pæne afslutninger. Vi havde 2 mand gående i 3 dage. De sørgede hver dag for, at der var ryddet op og pænt - også da de var færdige. Vi er super glade for, at vi valgte Nyt Skab, til at lave vores indbyggede skabe - de er altså gode til skråvægge."

- Merete Andersen

Har du udpræget ordenssans?

Elsker du systematik og funktionalitet? Så er walk-in skabet lige en løsning for dig.

Her kan du se et bud på det vi kalder et klassisk walk-in eller et walk-in med Søjleindretning. Det er blot en af mange løsninger på dit eget walk-in skab, der opfylder alle dine behov og drømme om orden og systematik.
Nyt Skabs designer specialløsninger til opbevaring af kjoler, bluser, jakkesæt og alle andre former for tøj og tilbehør – og vores løsninger tilpasses også til de små rum eller skunken med de skæve mål.
Det bliver en fornøjelse at træde ind i dit eget specialdesignede påklædningsunivers, hvor der hersker orden og minimalisme. 

Hvis du booker en tid i vores showroom kan vi vise dig de mange muligheder og løsninger.

Klassisk Walk-in

Klassisk walk-in skab med push to open skuffer

Walk-in med søljeindretning

Walk in closet med søjleindretning og LED strips

Back to top button